24 Jan 2019 (Thur), 14:30 - 20:30 h

15th Annual Conference and New Year's Reception

REGISTRATION CLOSED!

"Entrepreneural chance or deep uncertainty – how business is dealing with Brexit"

BERLIN CONFERENCE, 14:30
Haus der Commerzbank, Pariser Platz 1, 10117 Berlin

Speakers:
Ambassador Axel Dittmann, Director for EU Institutional Affairs, Brexit and EU Coordination, Federal Foreign Office, Berlin
Thomas Hacker MdB, Mitglied der FDP Bundestagsfraktion, Mitglied im Ausschuß für europäische Angelegenheiten, Deutscher Bundestag, Berlin
Richard Kühnel, Vertreter der EU Kommission in Deutschland
Dr Kai Mertens, Managing Partner, Squire Patton Boggs, Berlin
Dr Ferdinand Pavel, Director & Leiter volksw. Beratung f. d. öffentlichen Sektor, Ernst & Young GmbH, Berlin
Michael Reuther, Member of the Board of Managing Directors, Commerzbank AG, Frankfurt
Dr Kay Swinburne MEP, Vice-Chair, Economy and Monetary Affairs Committee, European Parliament, Brussels
Marcus A. Wassenberg, Member of the Board, CFO, Rolls-Royce Power Systems AG, Friedrichshafen
Moderator: Karl Hinterleitner, Editor, Economics & Political Division, ZDF, Berlin

NEW YEAR‘S RECEPTION, 17:30 to 20:30
British Embassy, Wilhelmstr. 70-71, 10117 Berlin

Welcome Speeches by:
Sir Sebastian Wood KCMG, H.E. the British Ambassador
Alexander Kulitz, MdB, FDP
Michael Schmidt, President, BCCG

Please note, that photos might be taken at this event. If you have any objections to your photo being taken, please send us an e-mail prior to the event to: info@bccg.de.

Audience:
Members & Friends of the BCCG. By invitation only.

By invitation only. Limited seats. Participants are registered on a first-come, first-serve basis. Due to strict security measures, by prior registration only, until 21 January.
For Member Hotel recommendations pls. click hotel list Berlin

Conference & Reception: Members: €40 - Guests: €65
Reception only: Members: €25 - Guests: €45

For further details and print pls. click Invitation/Programme ENG or Einladung/Programm DE

Please register online (below) indicating under "Specials" if you wish to take part in the Reception only.

10117 Berlin       ---> Google-Maps

"Western Union Business Solutions ist ein globaler Marktführer im internationalen Zahlungsverkehr und für Währungsabsicherungen für Unternehmen aller Größen und Branchen. Mit unserer Plattform WU EDGE helfen wir Unternehmen, sich sicher zu vernetzen, Transaktionskosten zu sparen und Währungsrisiken, wie sie z.B. mit dem Brexit verbunden sind, in den Griff zu bekommen. Als förderndes Mitglied der BCCG profitieren wir vom ausgezeichneten Netzwerk und freuen uns darauf, mit unseren Fachkenntnissen und Möglichkeiten ein wertvoller Ansprechpartner der Mitglieder zu werden."

BCCG-TestimonialEric Pfennig
Acting Country Manager Germany